Mencari Sifu


Dalam dua tiga hari ni, aku tengah tercari-cari guru untuk ajar aku buat krusye dan mengait. Ada  tu  memang ada, tapi diorang bukan stay dekat kelantan.  
Belajar dengan youtube? Yes! tapi kadang-kadang mahu pening jugak ler..  So, sape-sape yang ada kenalan yang pandai buat krusye and mengait ni terutama yang stay dekat kelantan,  tolong inform la kat aku ni.  
 Inform  kat sini ye..












Adios!







Let's Make a U-turn


Beberapa hari yang lalu, saya ada join usrah GTL. Alhamdulillah and InsyaAllah saya akan mulai berkongsi isi usrah tersebut di sini.  ^_^
Masih ada waktu untuk berubah.
Setiap detik.
Setiap minit.
Setiap jam itu terlalu beerti.
Rebutlah ia untuk perbaiki diri.
Takut tak semput dek malaikat mencabut nyawa y ada dalam body.
 

Copyright 2013 © CHN
for http://littledaies-port.blogspot.com/