Saya sudah bebas!



Assalamulaikum, 
tengok title pon dah tau..hehe ..yes! Jaja dah habis exam PMR.  Walaupun dah bebas hampir 3 minggu yang lalu tapi still rasa baru semalam je..

Alhamdulillah, Alhamdulillah, Alhamdulillah...
bersyukur sangat-sangat sebab da habis exam.. Result trial alhamdulillah and insyaallah 9A..   So, sekarang ada banyak masa terluang and Jaja dah plan banyak benda..

Antara perkara yang Jaja akan buat ialah Jaja akan baca novel and maybe buat novel..Buat suka-suka je..
Then, hari selasa ni nak pergi ke KB Mall sebab ada jamuan makan kelas kitorang kat sana and sambil-sambil pergi main memanah.. hehehe...  Dah lama dah tak memanah..

Lepas tu, Jaja rasa akan jadi babysitter memandangkan kakak ipar dalam pantang and abang Jaja kena kerja so, Jaja akan pergi sana..Huhu..  Tak sabarnya..

1 comment:

HAJAR said...

Wah, banyaknya aktiviti..Tahniah2..

Semoga memperoleh straight A dalam PMR... ;)

 

Copyright 2013 © CHN
for http://littledaies-port.blogspot.com/