Susahnya nak beli Kain Felt..



Salam blogger
Cuti  minggu ada pergi mana-mana ke?
Min dah pergi Melaka 
minggu depan pergi Cameron plak
hikhikhik

Tadi Min usya- usya la sikit kain felt kat blog-blog 
Ok je kain tu cuma macam mahal sangat kot
Kalau korang tau kedai yang jual kain felt 
dekat area Kota Bharu, Kelantan,
Roger la kat sini

contoh kain felt

contoh barang buatan felt

contoh barang buatan felt

Sape nak beli jugak Kain Felt sila tekan SINI

Berapa Harga Blog korang? Berharga ke?


Salam Blogger
tadi lepas balik tuisyen, Min ada jumpa la 1 blog ni, blog Kak Hawa
Min baca la entry-entry dia, sume tip-top
and ada la dia kongsi cam mana nak tau belog kite ni berharga ke tak
Korang nak tau harga blog korang jugak ke? >>>Tekan sini<<<

Tekan untuk lebih jelas



Follower Yang ke-200!!


Salam blogger,,,
hikhikhik, Yes! blog ni dah mencapai follower sebanyak 200 orang
Memang happy sangat dah pon
Walaupon tak sebanyak follower korang, tapi Min still happy sangat

Thanks to Akak Nor Aidatul

Jom Terjah blog dia ramai2!
 

Copyright 2013 © CHN
for http://littledaies-port.blogspot.com/