Happy Bithday My Dearest Friend!!


Salam and Selamat Pagi 

Entry kali ni memang khas untuk kawan baik Min
nama dia Che Siti Nor Hazlin
Just call her, Che
hehe


1st time jumpa time kitorang darjah 2
maknanya hubungan kitorang ni dah 6 tahun 
lama ke??
ase cam kejap je

haha, ni la kawan2 Min time skolah rendah (Che Siti dok kiri)

muke sengal2 eh?
ooopppp2, Cautious!!
jangan mengata kawan Min okeyh?!
Min je bleh mengata budak2 ni...hikhik


Actually hari jadi dia semalam, tapi semalam busy nak update
28 December 1998 budak pandai ni lahir
Pandai??memang pandai, anak murid kesayangan dulu ni
hehe ( Min pon anak murid kesayangan jugak!!)

Kitorang selalu dok sama2
gi tandas pon sama2
makan sama2
buli budak laki pon sama2
buli budak-budak ponn sama2
Love My BEST FRIEND!!

time paling pedih and paling tak leh lupa?
time pisah masa darjah 6
antara geng kitorang, sorang je nangis
Sape??
Min der...

Tapi kitorang selalu jumpa, lepak kat kb mall sama2
Skang budak ni skolah kat SMK Dato' Ahmad Maher
skolah kawalan
Min pon sekolah dekat skolah agama, skolah agama pon tetap lahir pelajar terbaik antarabangsa tau
Maahad Muhammadi Perempuan

Ada sekali tu ada program kat skolah menengah tu
diorang jemput pelajar sekolah lama
Min pon dah agak akan jumpa dia, tapi tak call pon nak jumpa kat mana
Min pon masok sekolah tu dengan mama
then tibe2, ternampak Bestfriend Min ni kat seberang jalan
terus lari peluk dia, and nangis sebab happy sangat
naseb baik tak ada kerete kalo tak .....

Men bola jaring (Min jadik GS)


Geng!


4 comments:

Nelly The Strange said...

hargai kawan selagi ada . :)

Jasmin said...

ehehehe....

Are Ruzzy said...

#saya baru baa lha . .
that's all for che but saya hargai . you make me miss you ..!

Are Ruzzy said...

#saya baru baa lha . .
that's all for che but saya hargai . you make me miss you ..!

 

Copyright 2013 © CHN
for http://littledaies-port.blogspot.com/