.::Aku Baru Nak Start Churp Churp ::.



Salam sume, da lama tak update blog
Churp churp??
Haah, hari ni Min nak cite pasal burung comel ni
Dah ramai bloggers guna churp churp ni
Tapi Min je ketinggalan zaman sikit...hehe
baru je nak jinak2 dengan churp churp ni





Min pon still baru dalam blog and churp churp ni
Still tak berapa mahir nak main benda ni
Sape2 yang dah pro tu, tolong2 laa bagi tunjuk ajar
  

Blogger2 yang belum daftar churp churp ni, 
cepat2 buat, kalau tak, rugi la 

Cam mana nak daftar??
ok2, korang click kat bawah ni ye

Min nak mintak tolong sikit ni
tolong click churp2 Min


OK,,,Thanks sape2 yang click tu
and sorry sebab suruh korang click sana, click sini

Thats all,,, kbye



No comments:

 

Copyright 2013 © CHN
for http://littledaies-port.blogspot.com/