Happy Bithday My Dearest Friend!!


Salam and Selamat Pagi 

Entry kali ni memang khas untuk kawan baik Min
nama dia Che Siti Nor Hazlin
Just call her, Che
hehe


1st time jumpa time kitorang darjah 2
maknanya hubungan kitorang ni dah 6 tahun 
lama ke??
ase cam kejap je

haha, ni la kawan2 Min time skolah rendah (Che Siti dok kiri)

muke sengal2 eh?
ooopppp2, Cautious!!
jangan mengata kawan Min okeyh?!
Min je bleh mengata budak2 ni...hikhik


Actually hari jadi dia semalam, tapi semalam busy nak update
28 December 1998 budak pandai ni lahir
Pandai??memang pandai, anak murid kesayangan dulu ni
hehe ( Min pon anak murid kesayangan jugak!!)

Kitorang selalu dok sama2
gi tandas pon sama2
makan sama2
buli budak laki pon sama2
buli budak-budak ponn sama2
Love My BEST FRIEND!!

time paling pedih and paling tak leh lupa?
time pisah masa darjah 6
antara geng kitorang, sorang je nangis
Sape??
Min der...

Tapi kitorang selalu jumpa, lepak kat kb mall sama2
Skang budak ni skolah kat SMK Dato' Ahmad Maher
skolah kawalan
Min pon sekolah dekat skolah agama, skolah agama pon tetap lahir pelajar terbaik antarabangsa tau
Maahad Muhammadi Perempuan

Ada sekali tu ada program kat skolah menengah tu
diorang jemput pelajar sekolah lama
Min pon dah agak akan jumpa dia, tapi tak call pon nak jumpa kat mana
Min pon masok sekolah tu dengan mama
then tibe2, ternampak Bestfriend Min ni kat seberang jalan
terus lari peluk dia, and nangis sebab happy sangat
naseb baik tak ada kerete kalo tak .....

Men bola jaring (Min jadik GS)


Geng!


Yeah! Dah balik Da....



Salam, and selamat malam!!
Hehe, tibe2 je Min sebut balik ni...
Balik dari mane nak ke mana??


Baru ni Min cakap nak pergi cuti2 an??
Ni la, baru balik dari cuti2 ni
best la jugak..

Tapi kalo pergi jalan mama, perrggghh...
dalam masa 4 jam tu, 2 jam dok cari handbag
mak aaiii, nk tercabut lutut ni.
Naseb baik sandal tak putus.
jalan2, kat sogo, makan2
pastu gi borong coklat..yummyy
beli 3 bar coklat cadbury...auummm
enak banget sih
Ngeh3, penat pon tak hilang lagi
Esok kene pergi umah mak sedara
Cousin plak nak bertunang

Aiyoo,, penat....

malam ni nak rehat puas2 then bersedia untuk esok!
ZZZzzz....




.::Where is My RESULT?::.



Salam korang, and selamat malam
Result??
Korang tau ke result ape?
Ni la Min nak cite
Dah lama Min tunggu result ni tapi tak sampai2 agi
Mak Min pon dah asyik tanya pasal result ni

Ni result exam akhir tahun sekolah Min 
Target?
hehehe, target 2 kali ganda dari exam lepas 
Exam lepas Min dapat 7A je...
sedih2, kalau diganda 2 mesti jadi 14 kan?

Korang mesti pelik sebab sekolah biasa ada 7 je kan?
Min sekolah dekat sekolah agama, 
Jangan terkejut kalo Min cakap sekolah ni  belajar 21 subjek
Tak percaya?
Tak caya sudah

Tunggu punya tunggu, posmen ni tak sampai agi bagi result
Yang Min dah macam orang giler dok kat tangga rumah tiap2 hari
Sampai lah satu malam ni, Min termimpi dapat 9A je
Waarggghhhhhh,  sedih sangat
mesti dapat 9A je
Mood??
Sedih weiii





.::Aku Baru Nak Start Churp Churp ::.



Salam sume, da lama tak update blog
Churp churp??
Haah, hari ni Min nak cite pasal burung comel ni
Dah ramai bloggers guna churp churp ni
Tapi Min je ketinggalan zaman sikit...hehe
baru je nak jinak2 dengan churp churp ni





Min pon still baru dalam blog and churp churp ni
Still tak berapa mahir nak main benda ni
Sape2 yang dah pro tu, tolong2 laa bagi tunjuk ajar
  

Blogger2 yang belum daftar churp churp ni, 
cepat2 buat, kalau tak, rugi la 

Cam mana nak daftar??
ok2, korang click kat bawah ni ye

Min nak mintak tolong sikit ni
tolong click churp2 Min


OK,,,Thanks sape2 yang click tu
and sorry sebab suruh korang click sana, click sini

Thats all,,, kbye



 

Copyright 2013 © CHN
for http://littledaies-port.blogspot.com/