My First Doodle..haha~~~

  


Salam untuk semua
Salam 1 Malaysia and 1 Blogger

Doodle?korang tau doodle tu ape?
Sini Min tunjuk contoh doodle2 tu







Nak tau Min dapat mana semua gambar ni?
Ni sume Min dapat dari blog akk Nanad Hasna
Hehe, sorry eh akk sebab ambil pic akk

Korang pon boleh wat doodle ni
dulu2 pon Min tak tau ape benda doodle ni
Min ingtkan dodol tu
haha
Korang boleh wat benda ni guna 
Photoscape,Photoshop
ada jugak blog2 yang tunjuk tutorials pasal nak wat benda ni
contohnya klu guna photoscape masuk blog akk Ain Fadhilah

Bagi yang guna Photoshop bleh masuk 
blog yang famos ni blog kak Lyssa
or blog abg alieff


Mempersembahkan dodol Min....




dua2 jenis yang sama
Kawan Min kata bulat macam bola
sedehnya...
sob..sob...sob...
ni Min just try je
ok laa korang!
Bye2
Try laa wat dodol ni ye, pastu hias
Canteeekk!

No comments:

 

Copyright 2013 © CHN
for http://littledaies-port.blogspot.com/