Happy Birthday!!


Happy Birthday!!
Chopp!Birthday sape ni???
Of course laa Birthday Min
Hehehe...

Bila??Nak tau erk??
Min lahir pada 11 Oktober 1996
Asal lambat cakap??
Ni sebab laptop dikuaranti kat dalam kotak dalam beg dan diletakkan
di tempat yang tersorok
Idea sape??
Of course laa ni idea ayahanda Min yang tercinta
Alasannya sebab nak suruh Min concent gan study untuk PMR
2-3 hari lepas exam baru ayahanda Min tersayang
bagi balik buah hati Min ni



Korang pernah tak rasa cam sedih sebab
Si Dia tak wish kat korang
time birthday borang??
Tak pernah??
Kalau tak pernah korang memang beruntung
Macam Min ni masuk hari ke-3 baru someone tu wish



Rasa sedih, kecil hati sume Min rasa
time Si Dia tak wish
tapi bile time dia wish, rasa happy sampai nak nangis.
Buah hati Min memang tak romantik and dia memang tak suke
romantik
Pelik kan??
Min lagi lah pelik gan dia
Sampai orang  merajuk pon wat tak tahu


Cam mana boleh Terjatuh hati gan dia??
Min pon tak ada jawapan

Min ada terfikir, kalau kita
dah tetapkan ciri2 lelaki idaman kita
tapi kalau dah cinta, dah sayang
sume ciri2 tu hilang
Betol tak??

OK!stop pasal pakwe Min,
tak mau cakap lebih nanti dia baca susah pulak


Cam biasa, kalau sebut birthday confirm terfikir
gift kan??
Min tak nak bagitau lah ape yang ayah gan ibu Min bagi
tapi Min nak bagitau ape yang Min bagi kat diri Min sendiri
Hehe
Sejak Min umur 12 tahun memang Min
akan bagi hadiah birthday untuk diri sendiri
kenape?
Sebab saje nak wish kat diri sendiri


Ni hadiah yang Min beli untuk diri sendiri
memang dah lama nak beli ni
tapi tak ada stok so, beli lah dengan post
baru jew sampai













Novel Biarlah YM Berbicara
dengan novel Pergilah Air Mata
Dua2 hasil tangan daripada Kak Hanni Ramsul


Happy Birthday For Myself!!

No comments:

 

Copyright 2013 © CHN
for http://littledaies-port.blogspot.com/